am-filt i FamilieJournalen

På mandag kan i læse en fin 2-siders artikel om mig og am-filt i FamilieJournalen. Jeg havde besøg af en journalist og fotograf i februar og nu er det så blevet tid til at historien om mig og mine filtfugle skal bringes.

Jeg håber i finder artiklen interessant.

God læselyst,

Anne Marie

2 tanker om “am-filt i FamilieJournalen

  1. Jeg synes fuglene er rigtigt flotte, og jeg vil gerne købe nogle af dem, men jeg kan ikke finde priser nogle steder, og jeg kommer desværre ikke bare lige til Ringkøbing, da jeg bor i den anden ende af landet.

    Med venlig hilsen
    Marlene

    1. og jeg er vild med dine fugle .kan du vende tilbage til mig hvis du har tid 🙂 hilsen ditte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *