Filtmageren AM-filt

Filt er min store lidenskab og jeg tænker næsten altid “i filt”. Jeg er professionel filtmager. Jeg har filtet for sjov i de sidste ca. 25 år – heraf er de sidste 10 år fuldtids og momsregistreret. Jeg filter alt, men lader oftest fantasien være min styrepind. Jeg er selvlært dog med supplement af flere kurser. Jeg har altid haft et kreativt og aktivt liv ifht. både at strikke, hækle, sy og filte. AM-filt er bygget op omkring mit kreative  og erfarne sind.

Jeg søger dagligt efter inspiration fra kollegaer, bekendte og omkring mig. Hvor det tidligere blot var bøger, har jeg i dag internettet som min store inspirationskilde. Jeg er derfor yderst aktiv på alle emner med filt, følger blogs om filt, er på Pinterest, hvor jeg også følger med i alt muligt, skriver og debatterer med andre filtere om at filte, strikke, hækle og sy. Vi udveksler opskrifter og lader os inspirere af hinanden. Det er en sjov og stor inspirationskilde for alle filtmagere, men også for folk som blot vil lære at filte og få nye ideer.

Filt på bestilling og pr. fantasi

Jeg filter jævnligt tøj på bestilling, men jeg har også mange andre specielopgaver, hvor jeg fremstiller bestemte brugsprodukter eller hyggelige pynteting, som nogle af mine kunder har set. Enten her på hjemmesiden, i Egenart i Ringkøbing eller i Damhuset.

Anne Marie Kristensen

Barnlig fantasi og umådelig stor kreativ virketrang er drivkraften i mit værksted.

Udfyld formularen med din forespørgsel eller bestilling:

Værkstedet AM-filt

Værkstedet ligger i min baghave og jeg kan gå på arbejde formiddag, eftermiddag og nogle gange om aftenen.
Alt er mine egne ideer – jeg sætter en ære i at designet er mit eget og ikke kopieret.

Værkstedet – ude og inde: