Mine filtprodukter

Her kan du se alle mine filtede produkter – de er pænt fordelt i nedenstående kategorier. Jeg har et virkelig stort og bredt bagkatalog af filtede produkter, men jeg er selvfølgelig nødt til at vælge nogle af dem ud. Derfor bliver nogle også valgt fra. Har du en ide til noget du godt kunne tænke dig, at jeg filter, så tag endelig kontakt til mig og så finder vi ud af noget.

  • Filtfugle kig de mange forskellige fugle igennem. Finder du ikke lige den du søger, så send mig en besked, eller skriv på Facebook.
  • Filt-accessories tasker, tørklæder og armbånd er nogle af de ting som hører under her. Spørg endelig hvis du har andre ideer og ønsker.
  • Tøj og beklædning i filt her er det primært forskellige trøjer, bluser og toppe til voksne, men jeg filter og strikker også meget tøj til børn. Jeg laver også huer og halstørklæder i mange forskellige afskygninger. tørklæderne finder du under filt-accessories.
  • Pynt og nips i filt her finder du blandt andet mine meget populære filt-nisser, som hvert år sælges i hobetal i Ringkøbing og i Lyngby. Du finder også ugler, strikkepindetårn og meget mere.
  • Filtede tevarmere er også en meget populær klassiker. Hold din te eller kaffe varm med nogle af de søde filtede designs.

 

Brug formularen til at kontakte mig med det samme.

[contact_form]